Сьогодні, 30 липня 2024 року, виконуючий обов'язки селищного голови Олег Жирун провів засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Савранської селищної ради.
На порядку денному засідання комісії обговорили питання про оцінку стану харчоблоків та вимоги санітарного законодавства в закладах освіти Савранської селищної ради на 2024-2025 навчальний рік.
Комісія детально розглянула плани та заходи, необхідні для успішної початку нового навчального року. Особливу увагу приділити якісному харчуванню дітей, забезпеченню безпеки та здоров'я дітей під час учбового процесу та дотриманні санітарно-гігієнічних норм у закладах освіти.
Олег Миколайович наголосив, що зважаючи на повномасштабні військові дії в нашій державі, заклади освіти громади мають гарантувати здобувачам освіти комфортні умови надання освітніх послуг, безпеку, в тому числі і під час перевезення шкільними автобусами, а також якісне харчування, насамперед дітям із сімей, що опинились у складних життєвих обставинах.
Матеріали засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Савранської селищної ради будуть оприлюднені на офіційному сайті Савранської селищної ради.