Сьогодні, 29 липня 2024 року, під керівництвом виконуючого обов’язки селищного голови Олега Жируна, відбулась робоча зустріч щодо раціонального та ефективного використання бюджетних коштів.
На зустрічі були присутні заступник селищного голови Олександр Лавренюк, начальник фінансового відділу селищної ради Алла Колеблюк, т.в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту Віталій Коваль, начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності Алла Ткаченко, директор КП «Саврань» Юрій Дяченко та головний спеціаліст селищної ради Петро Гонтар.
Основну увагу присутніх було приділено важливості посилення контролю над використанням бюджетних коштів, необхідності обмеження непершочергових витрат, забезпеченні прозорості та публічності у проведенні закупівель з врахуванням принципів максимальної відкритості для ефективного використання бюджетних коштів.
Також на зустрічі обговорювалися питання господарського характеру та технічного забезпечення. Учасники обмінялися думками та пропозиціями з метою знаходження оптимальних рішень.
Олег Миколайович наголосив на необхідності збалансованого, раціонального та ефективного використання бюджетних коштів.
Після обговорення були сформульовані додаткові завдання для подальшої роботи з метою покращення управління бюджетними ресурсами.