Сьогодні, 26 липня 2024 року, виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун за участі т.в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Віталія Коваля провів робочу зустріч з в.о. начальника Подільського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області Олександром Рекою та фахівцями Подільського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області. Основною темою обговорення стала підготовка закладів освіти громади до нового навчального року.
На зустрічі було детально розглянуто плани та заходи, необхідні для успішної початку нового навчального року. Особливу увагу приділити якісному харчуванню дітей, забезпеченню безпеки та здоров'я дітей під час учбового процесу та дотриманні санітарно-гігієнічних норм у закладах освіти.
«Повноцінне та якісне харчування є невід’ємною складовою зміцнення здоров’я школярів. Питання організації харчування в закладах освіти було і залишається одним із актуальних. Раціональний режим харчування, збалансованість раціону є основними умовами для підвищення захисту дитячого організму до захворювань, нормального росту та розвитку дітей», - підкреслив виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун.
Позитивні зміни відбуваються лише там, зазначив в.о. начальника Подільського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області Олександр Река, де у ході дискусій приходять до загальної думки, де чують зауваження та прислухаються до них, де за кожне прийняте рішення несеться відповідальність.
Учасники домовились підтримувати обов’язковий зворотній зв’язок та ефективно співпрацювати з метою забезпечення належного освітнього процесу.