Сьогодні, 9 липня 2024 року, під головуванням Людмили Чумак відбулось засідання постійної комісії селищної ради з питань планування, фінансів та бюджету, соціально-економічного розвитку, ринкових відносин та інвестиційної діяльності, житлово-комунального господарства.
В засідання постійної комісії взяли участь виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун, голова Громадської ради при виконавчому комітеті селищної ради Лідія Поліщук, директор КНП «Савранська лікарня» Алла Черноволюк, головний спеціаліст, в.о. начальника відділу правового забезпечення та кадрової роботи селищної ради Олена Кравець, начальник фінансового відділу Алла Колеблюк, начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності Алла Ткаченко, головний спеціаліст з питань протидії корупції, взаємодії з правоохоронними органами, цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної роботи селищної ради Петро Гонтар, начальник земельного відділу селищної ради Валерій Рябокоровка, директор КУ «ЦНСП» Світлана Дзюбенко та депутати селищної ради.
На порядок денний було винесено наступні питання:
1. Про внесення змін до рішення селищної ради від 21 грудня 2023 року № 2501–VІІІ «Про селищний бюджет Савранської територіальної громади на 2024 рік» офіцера громади
2. Про внесення змін до рішення селищної ради № 2280-VIII від 29.06.2023 року «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки на 2024 рік на території Савранської селищної ради Одеської області»
3. Про перегляд премії секретаря Савранської селищної ради.
4. Про внесення змін до структури та штатної чисельності працівників комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Савранської селищної ради Одеської області.
5. Різне.
В ході засідання всі питання порядку денного постійною комісією селищної ради уважно розглянуто.