Дані роботи проведенні з метою підвищення рівня безпеки в громадських місцях, профілактики та недопущення вчинення майнових злочинів та злочинів проти особи, пошкодження комунального майна громади, попередження скоєння адміністративних правопорушень та інших протиправних діянь - у найбільш людних місцях селища.
Виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун Спільно з начальником СПД №2 ВП №1 Подільського РУП Головного управління поліції в Одеській області, полковником поліції Олександром Кучугурою проінспектував роботу системи відеоспостереження.
«Камери спостереження – це, в першу чергу, спокій громадян, — підкреслив Олег Жирун. – Ці технічні засоби сприятимуть поліцейським у забезпеченні правопорядку в селищі Саврань, оперативному реагуванні на події, встановленні осіб чи транспортних засобів, причетних до скоєння різного роду правопорушень».
«Зараз змонтовано систему відеоспостереження на центральних вулицях селища. Важливо, що доступ до відеоспостереження надано працівникам Савранського СПД №2 ВП №1 Подільського РУП Головного управління поліції в Одеській області», наголосив – Олександр Кучугура.
Розвиток системи відеоспостереження став можливим завдяки підтримці депутатського корпусу Савранської селищної ради, який виділив кошти з бюджету на проведення цих робіт.
Завдяки цьому поліцейські зможуть контролювати безпекову ситуацію в онлайн – режимі.