Сьогодні, 4 липня 2024 року, за дорученням виконуючого обов’язки селищного голови Олега Жируна, заступник селищного голови Олександр Лавренюк провів засідання координаційної ради з питань соціального захисту малозабезпечених верств населення Савранської селищної ради.
Розглянуто 28 заяв від мешканців Савранської громади щодо надання їм адресної грошової допомоги на лікування (в т. ч. сім заяв від поранених військовослужбовців) та 1 заява на допомогу на поховання.
Координаційною радою прийнято рішення про виділення з місцевого бюджету, згідно Програми соціального захисту населення та соціальної підтримки громадян Савранської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки 109 тис. грн. для надання матеріальної допомоги на лікування мешканців громади (в т. ч. 70 тис пораненим військовослужбовцям) та 1 тис. грн. на поховання.
По 28 заявах рішення прийнято всіма членами координаційної ради одноголосно. По одному зверненню член координаційної ради, депутат селищної ради Алла Починок, участь у голосуванні не приймала, у зв’язку з наявністю родинних відносин з заявником.
Рішення координаційної ради має рекомендаційний характер, та буде розглянуто на найближчому засіданні виконавчого комітету Савранської селищної ради