Сьогодні, 24 червня 2024 року, заступник селищного голови Олександр Лавренюк провів робочу зустріч з начальником КП «Саврань» Юрієм Дяченком. Присутні детально розглянуто заходи, які можна вжити для безперебійного забезпечення населення громади питною водою.
Під час зустрічі Юрій Дяченко доповів про стан водопровідної мережі, артезіанських свердловин та забезпеченість електроенергією насосного обладнання. Він зазначив, що при збільшені тиску на мережі водопостачання виникають аварії, а деякі артезіанські свердловини вимагають термінової модернізації. Також було розглянуто питання щодо безперебійного постачання електроенергії для роботи насосного обладнання.
Олександр Лавренюк наголосив на необхідності термінової ліквідації всіх аварій та забезпечення подачі питної води населенню. Він підкреслив важливість своєчасного реагування на будь-які проблеми у водопостачанні та закликав до активної співпраці для вирішення наявних проблем з постачанням питної води.
За результатами зустрічі були надані додаткові доручення для вирішення всіх нагальних питань, що виникають у забезпечені питною водою населення громади.