Все далі і далі відходять в історію роки війни, все менше серед нас героїв-фронтовиків… Зараз в нашій громаді проживає лише один ветеран Другої світової війни. Тож зустрічі з ним особливо хвилююча і незабутня. 8 травня за дорученням виконуючого обов’язки селищного голови Олега Жируна, заступник селищного голови Олександр Лавренюк спільно з начальником відділу соціального захисту населення Людмилою Воробйовою відвідали учасника бойових дій, ветерана Другої світової війни Асаулу Олександра Петровича.
Ветеран з нетерпінням чекав шановних гостей, його очі сяяли непідробною радістю. Ветерану побажали міцного здоров’я, мирного неба, завжди залишатись в чудовому настрої, щоб рідні дарували турботу та любов, щоб у домі завжди був мир і благо.
Такі зустрічі завжди проходять у зворушливій атмосфері, бо вони нагадують про жахіття війни та труднощі післявоєнної відбудови, які відчули на собі люди старшого покоління. Особливо болісно, що ворог знову ступив на українську землю.
Колишній фронтовик подякував гостям за теплі та щирі слова привітання, адже для нього головне, щоб його не забували та просив пам’ятати і не забувати ту страшну війну, яка забрала мільйони людських життів, завжди пам’ятати про подвиг героїв і зараз, коли наша країна веде боротьбу з російським агресором, наші героїчні захисники, як їх діди і прадіди, зараз на полях боїв самовіддано захищають свободу і незалежність нашої Батьківщини.
Вклонімось ветеранам, вшануймо подвиги славних воїнів Другої світової війни, бо пам’ятаючи, переможемо!
Перемогли тоді!
Переможемо й зараз!
Слава Україні!