Сьогодні, 23 квітня 2024 року, під головуванням Людмили Чумак відбулось засідання постійної комісії селищної ради з питань планування, фінансів та бюджету, соціально-економічного розвитку, ринкових відносин та інвестиційної діяльності, житлово-комунального господарства.
В засідання постійної комісії взяли участь виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун, заступник селищного голови Олександр Лавренюк, депутат Подільської районної ради Олег Іспанюк, голова Громадської ради при виконавчому комітеті селищної ради Лідія Поліщук, т.в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту Оксана Майхер, начальник відділу правового забезпечення та кадрової роботи селищної ради Олена Терпан, начальник фінансового відділу Алла Колеблюк, начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності Алла Ткаченко та депутати селищної ради.
На порядок денний було винесено наступні питання:
1. Про виконання селищного бюджету за 1 квартал 2024 року.
2. Про внесення змін до рішення селищної ради від 21 грудня 2023 року № 2501–VІІІ «Про селищний бюджет Савранської територіальної громади на 2024 рік».
3. Про внесення змін до структури та загальної чисельності працівників відділу освіти молоді та спорту Савранської селищної ради Одеської області.
4. Про внесення змін до рішення Савранської селищної ради від 08.04.2021 року № 309-VІІІ «Про затвердження мережі та граничної чисельності працівників закладів та установ освіти, які фінансуються з селищного бюджету».
5. Про затвердження Положення про преміювання, виплату надбавок та матеріальної допомоги працівникам апарату Савранської селищної ради та її виконавчих органів
6. Різні.
В ході засідання всі питання порядку денного постійною комісією селищної ради уважно розглянуто та з внесеними змінами і доповненнями винесені на чергову сесію селищної ради.