28 та 29 березня начальник відділу надання адміністративних послуг селищної ради Ольга Стаднік взяла участь у Міжрегіональному форумі ЦНАП «Синергія Півдня», який було проведено за підтримки Міністерства цифрової трансформації, Одеської державної (військової) адміністрації та Програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади (EGAP).
На форумі були обговорені основні напрямки розвитку адміністративних послуг, впровадження нових технологій для наближення послуг для громадян, забезпечення безперебійної роботи ЦНАП в умовах військового стану.
Також представниками ЦНАП були представлені кращі практики їх роботи та розбудови системи надання адміністративних послуг.
Особливу увагу було приділено створенню безбар’єрного простору у ЦНАП та запровадження послуг для ветеранів та членів їх сімей за принципом «єдиного вікна».
Надзвичайно боляче було слухати про роботу ЦНАП в Херсонській області, які відновлювали свою роботу після окупації, а згодом після його руйнування внаслідок влучання.
Додатково варто зазначити, що 28 березня регіональному представнику Програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади (EGAP)» було передано Меморандум про співпрацю в рамках реалізації відповідної програми у Савранській територіальній громаді.
Щиро сподіваємося на подальшу плідну співпрацю та дякуємо за підтримку Одеській державній (військовій) адміністрації!
Цінуймо кожного та прискорюємо перемогу кожен на своєму місці!