Сьогодні, 21 грудня 2023 року, під головуванням виконуючого обов’язки селищного голови Олега Жируна відбулась чергова сесія Савранської селищної ради восьмого скликання.
У роботі сесії взяли участь перший заступник начальника Подільської районної військової адміністрації Оксана Лобода, начальник юридичного управління апарату Подільської районної військової адміністрації Сергій Курганський, депутат Подільської районної ради Олег Іспанюк, депутати селищної ради, керівники структурних підрозділів селищної ради, старости старостинських округів, представники правоохоронних органів, військових формувань, служби з надзвичайних ситуацій, громадськість.
Засідання сесії пройшло плідно та злагоджено, депутати проголосувавши за цілу низку винесених на сесію питань із різних сфер життєдіяльності громади, які попередньо детально обговорювалися та розглядалися на засіданнях постійних комісій селищної ради.
У ході розгляду питань порядку денного депутати прийняли рішення про бюджет Савранської селищної ради на 2024 рік та внесення змін та доповнень до рішення Савранської селищної ради від 23 грудня 2022 року № 2080 –VШ «Про селищний бюджет на 2023 рік», затвердили ряд Програм та прийняли рішення по низці земельних питань.
Виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун подякував депутатському корпусу за плідну роботу.
На цьому сесія свою роботу завершила.
Ознайомитись з текстами рішень та поіменним голосуванням можна на офіційному сайті селищної ради (https://savranrada.odessa.ua/).