19 грудня 2023 року виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун провів робочу нараду з директором КУ "Центр надання соціальних послуг" Савранської селищної ради Надією Брицькою з питань надання соціальних послуг в осінньо-зимовий період одиноким та одиноко проживаючим громадянам.
Під час робочої наради учасники обговорили найважливіші аспекти визначення потреб населення у соціальних послугах. Зокрема, було звернуте увагу на покращення якості послуг у сфері догляду вдома, підтримки у веденні домашнього господарства та психологічної підтримки.
Виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун підкреслив необхідність забезпечення якісного та своєчасного надання соціальної послуги догляду вдома для громадян, які унаслідок обставин потребують допомоги.
Директор КУ "Центр надання соціальних послуг" вказала, що зміст та обсяг послуги догляду вдома визначаються індивідуально для кожного клієнта, залежно від його особистих потреб, і фіксуються в індивідуальному плані.
Після обговорення Олег Жирун підбив підсумки наради, наголосивши на важливості подальшої співпраці соціальних працівників із старостами громади у забезпеченні соціальними послугами громадянам.