30 листопада 2023 року, під головуванням виконуючого обов’язки селищного голови Олега Жируна відбулась тридцять дев’ята чергова сесія Савранської селищної ради восьмого скликання. Участь у роботі сесії взяли депутат Подільської районної ради Олег Іспанюк, депутати селищної ради, начальники управлінь, відділів селищної ради, старости старостинських округів та громадськість.

На засіданні сесії депутати розглянули 56 питань порядку денного.
Основними питаннями сесії були:
1. Про внесення змін і доповнень до рішення селищної ради від 23 грудня 2022 року № 2080 –VШ «Про селищний бюджет на 2023 рік».
2. Про внесення змін до Програми соціального захисту населення та соціальної підтримки громадян Савранської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки.
3. Про затвердження Програми фінансової підтримки та розвитку комунального некомерційного підприємства «Савранська лікарня» Савранської селищної ради Одеської області на 2024-2026 роки.
4. Про перейменування вулиць в населених пунктах Савранської територіальної громади Подільського району Одеської області.
5. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2024 рік.
6. Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Саврань» Савранської селищної ради Одеської області.
7. Про внесення змін до видів економічної діяльності КП «Саврань» Савранської селищної ради Одеської області. Про внесення змін до структури Савранської селищної ради.
Різне
Окрім того розглянуто 42 питання з розділу земельних відносин, 7 питань перенесено на наступне пленарне засідання сесії через недостатність кворуму для прийняття рішень. На цьому сесія свою роботу завершила. Ознайомитись з текстами рішень та поіменним голосуванням можна на офіційному сайті селищної ради (https://savranrada.odessa.ua/).