Сьогодні, 28 листопада 2023 року, під головуванням Людмили Чумак відбулось засідання постійної комісії селищної ради з питань планування, фінансів та бюджету, соціально-економічного розвитку, ринкових відносин та інвестиційної діяльності, житлово-комунального господарства.
В засідання постійної комісії взяли участь виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун, заступник селищного голови Олександр Лавренюк, начальник відділу правового забезпечення та кадрової роботи селищної ради Олена Терпан, начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності Алла Ткаченко, начальник відділу соціального захисту населення Людмила Воробйова, директор КПН «Савранська лікарня» Алла Черноволюк, начальник КП «Саврань» Віталій Чабанюк, начальник земельного відділу Валерій Рябокоровко та депутати селищної ради.
На порядок денний було винесено наступні питання:
1. Про внесення змін і доповнень до рішення селищної ради від 23 грудня 2022 року № 2080 –VШ «Про селищний бюджет на 2023 рік».
2. Про внесення змін до Програми соціального захисту населення та соціальної підтримки громадян Савранської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки.
3. Про затвердження Програми фінансової підтримки та розвитку комунального некомерційного підприємства «Савранська лікарня» Савранської селищної ради Одеської області на 2024-2026 роки.
4. Про надання орендарю згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого комунального майна.
5. Про внесення змін до видів економічної діяльності КП «Саврань» Савранської селищної ради Одеської області.
6. Про внесення змін до структури Савранської селищної ради.
7. Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Саврань» Савранської селищної ради Одеської області.
8. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2024 рік.
9. Про внесення змін до рішення сесії Савранської селищної ради від 29.06.2023 року №2304-VIII.
10. Розгляд листів.
В ході засідання всі питання порядку денного постійною комісією селищної ради уважно розглянуто.