Сьогодні, 20 листопада 2023 року, виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун провів робочу нараду з начальником фінансового відділу селищної ради Аллою Колеблюк та начальником відділу бухгалтерського обліку та звітності Аллою Ткаченко з метою уточнення та обговорення ключових аспектів формування бюджету на наступний рік та завершення поточного бюджетного року.
Нарада розпочалася з докладного аналізу поточного фінансового стану, визначення ресурсів, які вже доступні, та розгляду можливостей для залучення додаткових коштів. При цьому були розглянуті найбільш значущі джерела доходів. Також, в ході наради було визначено можливі ризики та виклики, які можуть виникнути у зв'язку з формуванням та виконанням бюджету.
Виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун наголосив, що для забезпечення безперебійного функціонування установ та закладів бюджетної сфери, підтримки благополуччя жителів громади, стабільності рівня життя громадян, складання проєкту місцевого бюджету на 2024 рік має здійснюватися з дотриманням вимог Бюджетного та Податкового кодексів України та з урахуванням прийнятих законодавчих змін, які регулюють фінансові відносини.
За підсумками наради керівникам структурних підрозділів селищної ради дано ряд доручень.