9 листопада 2023 року під головуванням виконуючого обов’язки селищного голови Олега Жируна відбулось засідання виконавчого комітету Савранської селищної ради.
У засіданні виконавчого комітету селищної ради взяли участь депутат Подільської районної ради Олег Іспанюк, депутати селищної ради, працівники структурних підрозділів селищної ради, старости та члени виконавчого комітету селищної ради.
Під час засідання було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади, а саме:
1. Про втрату чинності рішення виконавчого комітету Савранської селищної ради від 10.11.2022 № 15/3.
2. Про затвердження актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, за межами населених пунктів, на території Савранської селищної ради.
3. Про видачу дублікату свідоцтва на право власності на нерухоме майно.
4. Про підтвердження наявності адрес житлових будинків, які знаходяться на території Савранської територіальної громади Подільського району Одеської області.
5. Про присвоєння адрес житловим будинкам, які знаходиться на території Савранської територіальної громади Подільського району Одеської області.
6. Про проведення вибіркових перевірок достовірності відомостей про розміщення внутрішньо переміщених осіб на території Савранської селищної територіальної громади.
7. Про затвердження протоколу засідання Координаційної ради з питань соціального захисту малозабезпечених верств населення Савранської селищної ради від 06.11.2023 р. № 11 щодо надання адресної грошової допомоги на поховання та на лікування.
Також, члени виконавчого комітету розглянули шість питань в закритому режимі.
В результаті своєї роботи члени виконавчого комітету всі питання порядку денного розглянули та ухвалили проекти рішень з внесеними правками та доповненнями.
Рішення засідання виконавчого комітету будуть оприлюднені на офіційному сайті Савранської селищної ради https://savranrada.odessa.ua/ .