18 вересня 2023 року за дорученням виконуючого обовязки селищного голови Олега Жируна, заступник селищного голови Олександр Лавренюк провів засідання Гуманітарного штабу Савранської селищної ради.
Розглядалось два питання:
1. Звіт в. о. директора КУ «ЦНСП» Малик Т. Д. про видачу продуктових наборів у кількості 55 (п’ятдесяти п’яти) штук, з метою матеріальної підтримки осіб/сімей, які потрапили в складні життєві обставини та перебувають під соціальним супроводом фахівців КУ «ЦНСП», який Гуманітарний штаб взяв до відома;
2. Звіт в. о. Начальника відділу соціального захисту населення
Семененко О.В. про видачу ВПО продуктових наборів, сформованих за кошти місцевого бюджету виділені згідно реалізації Програми соціального захисту населення та соціальної підтримки громадян Савранської селищної територіальної громади на 2022-2023 роки, затвердженої рішення Савранської селищної ради від 18.02.2021 р. № 179-VIII.
Гуманітарний штаб вирішив залишок продуктових наборів, в кількості 96 шт., видати в порядку черговості на підставі заяв ВПО, які перемістились з територій, включених в перелік згідно Наказу Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України від 22.12.2022 р. № 309 Про затвердження Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих.