3 серпня 2023 року виконуючий обов’язки селищного голови Євген Населенко за участю начальника відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Анни Бондаренко провів нараду з керівниками закладів освіти громади. Обговорено питання організованого початку нового навчального року.
«Наше завдання - докласти максимум зусиль, аби розпочати навчальний рік в очному форматі. Діти повинні піти до школи та здобувати якісну освіту», - наголосила виконуючий обов’язки селищного голови Євген Населенко.
Начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Анна Бондаренко ознайомила з рядом нормативних документів щодо особливостей організації нового навчального року та з рекомендаціями першочергових кроків із підготовки до нього.
Зокрема, була звернута увагу директорів на необхідність створення безпечних умов перебування учасників освітнього процесу у закладах освіти в умовах дії правового режиму воєнного стану в Україні, оскільки одним з основних завдань на сьогодні є збереження життя і здоров'я, укриття учасників освітнього процесу та формування у дітей культури безпечної поведінки.
З учасниками наради обговорено проблемні питання та запропоновано відповідні заходи для їх усунення. За результатами наради окреслено чіткі завдання щодо початку освітнього процесу в закладах освіти громади.