Сьогодні, 12.07.2023 року, працівники відділу надання адміністративних послуг  Савранської селищної ради Одеської області переглянули онлайн презентацію програмного комплексу «ЦНАП SQS», яку організували представники ТОВ «РЕНОМЕ-СМАРТ» при сприянні Управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Одеської обласної державної (військової) адміністрації Одеської області.

ТОВ «РЕНОМЕ-СМАРТ» - це українська компанія, яка входить до групи компаній «РЕНОМЕ». Багаторічний успішний досвід у створенні та супроводі автоматизованих рішень, технологій самообслуговування робить її надійним партнером для багатьох державних та комерційних банків, фінансових компаній і організацій України та світу. В коло компетенції компанії входить електронна комерція, захист даних, логістика та управління ресурсами, а також створення рішень для автоматизації процесів і послуг в муніципальній сфері.

Для автоматизації процесів надання адміністративних послуг, ведення реєстру територіальної громади, компанією розроблено програмний комплекс «ЦНАП SQS». Автоматизація роботи ЦНАП за допомогою програми «ЦНАП  SQS» покращує доступність та якість адміністративних послуг в громаді, що значно зменшує завантаженість працівників ЦНАП та збільшує кількість прийнятих громадян і наданих послуг.