25 квітняня 2023 року відбулось засідання постійної комісії селищної ради з питань планування, фінансів та бюджету, соціально-економічного розвитку, ринкових відносин та інвестиційної діяльності, житлово-комунального господарства та комунальної власності під головуванням Людмили ЧУМАК.

В засідання постійної комісії взяли участь секретар Савранської селищної ради - виконуючий обов'язки селищного голови Євгеній НАСЕЛЕНКО, заступник селищного голови Олександр ЛАВРЕНЮК та перший заступник селищного голови Вадим ЛІСНИЧЕНКО, а також працівники селищної ради, а також депутати селищної ради.
На порядок денний було винесено наступні питання:
1. Про внесення змін до «Програми підготовки територіальної оборони Савранської селищної територіальної громади та підготовки населення до участі у русі національного спротиву на 2022-2024 роки». Доповідач: Орлов О.А.
2. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки та розвитку Комунального некомерційного підприємства «Савранський центр первинної медико-санітарної допомоги» Савранської селищної ради Одеської області на 2021-2025 роки». Доповідач: Лещенко В.Б.
3. Про виконання селищного бюджету за 1 квартал 2023 року Доповідач: Колеблюк А.Ф.
4. Розгляд листів та клопотань Доповідач: Колеблюк А.Ф.
5. Про внесення змін і доповнень до рішення селищної ради від 23.12.2022 року № 2080-VIII «Про селищний бюджет на 2023 рік» Доповідач: Колеблюк А.Ф.
6. Про зміну цільового призначення придбанних паливно -мастильних матеріалів. Доповідач: Ткаченко А.В.
7. Про внесення змін до структури та штатної чисельності працівників комунального закладу «Центр надання соціальних послуг « Савранської селищної ради Одеської області. Доповідач: Терпан О.В.
8. Про внесення змін до структури та загальної чисельності працівників апарату Савранської селищної ради та її виконавчих органів. Доповідач : Терпан О.В.
9. Про внесення змін до рішення Савранської селищної ради від 23.12.2022 року №2082-VІІІ «Про організацію харчування дітей у закладах освіти Савранської селищної ради». Доповідач: Тімановська І.О.
10. Про хід виконання ПРОГРАМИ соціального захисту населення та соціальної підтримки громадян Савранської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки. Доповідач: Воробйова Л.І.