6 квітня 2023 року відбулася робоча нарада, яку провів перший заступник селищного голови Вадим Лісниченко за дорученням виконуючого обов’язки селищного голови Євгена Населенка. Метою наради було вирішення проблем, виявлених фахівцями Подільської районної військової адміністрації в закладах освіти громади.

На нараді було присутні начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Інна Тімановська, директори закладів освіти громади, працівники відділу освіти, молоді та спорту селищної ради та депутати Олександр Бринза, Олександр Шевченко та Алла Починок.
Під час наради було обговорено нормативно-правові акти, що регулюють організацію харчування дітей в освітніх закладах, принципи здорового харчування, норми споживання харчових продуктів, вимоги до зберігання, використання та дотримання технологічного процесу приготування страв.
Вадим Лісниченко наголосив на необхідності термінового вирішення проблем, що виникли в закладах освіти, спільними зусиллями керівництва селищної ради, відділу освіти, молоді та спорту та адміністраціями закладів освіти. Були намічені шляхи усунення недоліків, надані відповідні доручення посадовим особам та визначено терміни виконання.
Учасники наради підкреслили важливість забезпечення дітей умовами навчання та творчого розвитку, оскільки діти – це наше майбутнє!