Сьогодні, 30 березня 2023 року, під головуванням виконуючого обов’язки селищного голови Євгена Населенка відбулося пленарне засідання чергової 29 сесії селищної ради VIII скликання. У роботі сесії взяли участь 18 депутатів із 26 обраних, а також депутат Подільської районної ради Олег Іспанюк, заступник селищного голови Олександр Лавренюк начальники відділів виконавчого апарату та виконавчих органів селищної ради, керівники комунальних установ Савранської громади, старости старолстинських округів та депутати селищної ради.

Варто зазначити, що завдяки плідній роботі та взаємодії депутатського корпусу, усі винесені питання порядку денного були ретельно розглянуті та обговорені на засіданнях депутатських комісій.
Впродовж засідання депутати внесли зміни до селищного бюджету, до програми підготовки територіальної оборони Савранської селищної територіальної громади та підготовки населення до участі у русі національного спротиву на 2022-2024 роки, до програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Савранської територіальної громади Одеської області на 2022-2026 роки та затвердили програму поводження з твердими побутовими відходами на 2023-2025 роки, затвердили заходи програми соціально-економічного та культурного розвитку на території Савранської селищної територіальної громади на 2023 рік.
В процесі роботи внесли зміни до структури відділу освіти, молоді та спорту Савранської селищної ради, надали згоду на безоплатну передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області до комунальної власності Савранської селищної територіальної громади не житлових будівель та споруд, які розташовані в с. Дубки Подільського району Одеської області, надали згоду на передачу майна з балансу КУ «Центр надання соціальних послуг» Савранської селищної ради Одеської області в оперативне управління та на баланс закладів і установ соціальної сфери Савранської територіальної громади, прийняли рішення про передачу автомобіля з балансу КНП «Савранський центр первинної медико-санітарної допомоги» Савранської селищної ради Одеської області на баланс КНП «Савранська лікарня» Савранської селищної ради Одеської області.
Під час засідання розглянуто виконання програми розвитку культури та туризму на території Савранської селищної територіальної громади за 2022 рік, розглянуто питання про намір передачі в оренду об’єкта нерухомого майна комунальної власності (кабінет орієнтовною площею 27 кв.м.) поліклінічного відділення КНП «Савранський ЦПМСД» розташованого за адресою: смт. Саврань, вул. Соборна,15 та затвердили ряд земельних питань, які відповідно до чинного законодавства можливо розглядати у воєнний час.
З усіх запропонованих до порядку денного питань депутати селищної ради ухвалили рішення.
Виконуючий обов’язки селищного голови Євген Населенко подякував депутатам за плідну і конструктивну роботу, взаєморозуміння та підтримку.