Весна – найпрекрасніша пора року. З її приходом оживає природа, повертаються із далеких країв птахи, й зодягаючись у зелень квітнуть дерева. І не дивно, що саме на початку цієї прекрасної пори, коли все пробуджується, оживає, набирає сили, жінок усього світу вітають із чудовим святом 8-го Березня.

Саме тому, в Савранському Будинку культури відбулися урочистості з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня. До присутніх в залі жінок з привітаннями звернулися перший заступник селищного голови Вадим Лісниченко, начальник сектору поліцейської діяльності № 2 відділу поліції № 1 Подільського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Одеській області, капітан поліції Максим Тарак, начальник відділення рекрутингу та комплектування 6 відділу Подільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, майор Олександр Гораш, командир роти охорони Володимир Хлевнюк і побажали щастя, любові, повноти життя, достатку, міцного здоров’я, і святої віри в перемогу – яка обов’язково прийде!
Низький уклін жінкам-ветеранам, учасникам бойових дій. Ваша самовідданість, героїзм, мужність і безкінечна любов дарує життя всім наступним поколінням.
Найщиріші особливі вітання матерям, дружинам мобілізованих солдатів, які виховали справжніх патріотів України, які сьогодні захищають нашу Батьківщину та виборюють мир на рідній землі.
Після офіційної частини учасники заходу переглянули святковий концерт за участю місцевих талантів, які додали святковий настрій усім присутнім. Програма святкового концерту була динамічною та вишуканою. Глядацька аудиторія щиро дякувала учасникам творчих колективів та окремим виконавцям за чудовий концерт, подарований на честь цього свята. З гарним настроєм залишали жінки будинок культури після концерту, дякуючи за це артистам та організаторам свята.