23 лютого 2023 року, у селищній раді відбулось розширене засідання постійної комісії селищної ради з питань планування, фінансів та бюджету, соціально-економічного розвитку, ринкових відносин та інвестиційної діяльності, житлово-комунального господарства та комунальної власності під головуванням Чумак Л.О..

В засідання постійної комісії взяли участь Населенко Є.О. – секретар селищної ради, виконуючий обов’язки селищного голови, Лісниченко В.А. - радник начальника Подільської районної військової адміністрації, Базей М.М. – перший заступник селищного голови, Лавренюк О.М. - заступник селищного голови, Колеблюк А.Ф. - начальник фінансового відділу селищної ради, Терпан О.В. - начальник відділу правового забезпечення і кадрової роботи селищної ради, Орлов О.А.- головний спеціаліст (з питань протидії корупції, взаємодії з правоохоронними органами, цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної роботи), Коваль В.О.- юрист відділу освіти, молоді і спорту селищної ради, Гуцол Г.В. - начальник відділу архітектури, містобудування та охорони праці селищної ради, Лещенко В.Б. - головний лікар КНП «Савранський ЦПМСД», Черновалюк А.С. - в.о. головного лікаря КНП «Савранська лікарня», Яновська Л.А. - директор КЗ «ЦКДІТ», Ткаченко А.В. – головний бухгалтер селищної ради та депутати селищної ради.

Під час засідання було обговорено та розглянуто питання про виконання селищного бюджету, про внесення змін і доповнень до рішення селищної ради від 23.12.2022 року № 2080-VIII «Про селищний бюджет на 2023 рік», про внесення змін до рішення Савранської селищної ради від 23.12.2022 року №2082-VІІІ «Про організацію харчування дітей у закладах освіти Савранської селищної ради», про умови оплати праці секретаря Савранської селищної ради на період здійснення ним повноважень селищного голови, про затвердження програми енергоефективності та енергозбереження Савранської селищної ради Одеської області на 2023-2025 роки, про надання згоди на безоплатну передачу автомобіля із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області до комунальної власності Савранської селищної територіальної громади, про ефективне використання приміщень закладів охорони здоров’я та передачі в оренду звільнених приміщень та розгляд листів та звернень від комунальних підприємств та організацій

Крім того, було розглянуто питання про внесення змін та виконання програми «Безпечна Савранщина» на 2021-2023 роки, про виконання програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки на 2022-2026 роки та про затвердження програми енергоефективності та енергозбереження на 2023-2025 роки.

Всі питання порядку денного постійною комісією селищної ради були опрацьовані та з внесеними змінами та доповненнями винесені на чергову сесію селищної ради.