Сьогодні, 23 січня 2023 року, селищний голова Сергій Дужій зустрівся з родинами військовослужбовців, які захищають нашу Батьківщину від російського агресора.

В зустрічі взяли участь радник начальника Подільської районної військової адміністрації Вадим Лісниченко, заступник селищного голови Олександр Лавренюк, начальник відділу соціального захисту населення селищної ради Людмила Воробйова та депутат селищної ради Тетяна Асауляк.
Під час зустрічі обговорено питання підтримки та соціального забезпечення військовослужбовців та їхніх родин, їх права на правову, психологічну, медичну допомогу та нагальні питання, які виникають у повсякденному житті родин військовослужбовців.
Селищний голова Сергій Дужій звернув увагу на важливість тем, які розглядалися. На думку селищного голови, головні напрямки, які мають стати центром уваги до військовослужбовців та їхніх родин – це підтримка та соціальне забезпечення, підвищення статусу військовослужбовців в очах і суспільства, і держави. Ми маємо чітко розуміти усі питання, які вже назріли та є нагальними, а також прогнозувати проблеми, які можуть виникнути.
За результатами наради, відповідальним працівникам селищної ради дано конкретні доручення по наданню консультацій та роз’яснень, допомоги у складені та поданні документів, а також вирішенні нагальних питань військовослужбовців та членів їх сімей. Вирішення питань, які були піднятті дружинами та батьками військовослужбовців взято на особистий контроль селищним головою.