Сьогодні, 13 січня 2023 року, в приміщенні Савранської селищної ради відбулась робоча зустріч з ініціативною групою підприємців, які ведуть бізнес на території громади.

У робочій зустрічі взяли участь селищний голова Сергій Дужій, радник начальника Подільської районної військової адміністрації Вадим Лісниченко та представники підприємців та промисловців громади.
Основним питанням обговорення стали державна підтримка бізнесу в умовах запровадженого військового стану, узаконення землекористувачами земель під об’єктами комерційного та промислового призначення, налагодження тісної і продуктивної співпраці та посилення координації дій в допомозі Збройним Силам України.
Під час зустрічі з місцевим бізнесом учасники зробили висновок, що проведення подібних заходів підвищує рівень обізнаності бізнесу, з одного боку, та обговорення проблем та упередження порушень, які виникають у підприємців при здійсненні господарської діяльності, з другого боку, що призводить до порозуміння з бізнесом.
На завершення зустрічі, селищний голова Сергій Дужій, подякував підприємцям громади за ту допомогу, яку вони надають нашим захисникам та закликав посилити допомогу нашим Збройним Силам України, щоб наблизити нашу загальну ПЕРЕМОГУ!