Сьогодні в Савранській селищній раді відбулася зустріч із аграріями громади, в якій взяли участь селищний голова Сергій Дужій, депутат районної ради Іспанюк О.А., працівники структурних підрозділів селищної ради та депутати селищної ради.

На зустрічі було обговорено питання щодо зміни розміру орендної плати за земельні ділянки комунальної власності та приведення її до економічно обґрунтованого рівня.

Селищний голова звернувся до орендарів земельних ділянок разом узгодити прийнятне для них та обґрунтоване збільшення розміру орендної плати, наголосивши при цьому, що це дасть можливість належного утримання на території громади об’єктів соціальної сфери, в тому числі об’єктів освіти, культури та медицини.

Необхідність збільшення орендної плати було погоджено всіма учасниками заходу. Було запропоновано звернутись до усіх орендарів земельних ділянок комунальної власності для укладення додаткових угод до договорів оренди.

Дане питання також буде додатково обговорено на засіданнях постійних комісій селищної ради. Після чого планується направити відповідні звернення до орендарів земельних ділянок.