ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення громадського обговорення кандидатури

на посаду старости Дубинівського старостинського округу

Відповідно до Порядку проведення громадського обговорення  кандидатури старости  в старостинських округах Савранської селищної територіальної громади затвердженого рішенням селищної ради від 31.08.2023 року № 2322 - VIII,  розпорядження селищного голови  від 25.03.2024 року № 30/А-2024 «Про  проведення громадського обговорення кандидатури старости в Дубинівському старостинському окрузі Савранської селищної територіальної громади», виконуючий обов’язки Савранського селищного голови виносить на громадське обговорення жителів сіл Дубинове та Слюсарево  кандидатуру на посаду старости  Дубинівського старостинського округу Василенко Тетяни Миколаївни.

Громадське обговорення кандидатури на посаду старости буде проведено  у формі  вивчення громадської думки шляхом  проведення опитування серед жителів Дубинівського  старостинського округу, які є громадянами України і мають право голосу на виборах, шляхом заповнення підписних листів на підтримку запропонованого кандидата.

Підтвердженням підтримки кандидата є засвідчення жителями старостинського округу особистим підписом в опитувальному листі факту підтримки запропонованої кандидатури старости. 

Дата, час  та місце проведення опитування:

09 квітня 2024 року та 10 квітня 2024 року в  період з 09.00 год – до 14.00 год., за адресою: с. Дубинове, вул. Івана Франка, 20 ( в адмінприміщенні  селищної ради).

11 квітня 2024 року та 12 квітня 2024 року в період з 09.00 год – до 14.00 год,  за адресою: с. Слюсарево, вул. Перемоги, 13 (в приміщенні будинку культури).

Для того, щоб взяти участь в опитуванні при собі ОБОВЯЗКОВО потрібно мати паспорт громадянина України або інший документ, який посвідчує особу та на підставі якого можна ідентифікувати його місце реєстрації.

Після завершення опитування громадян, за потреби, з жителями Дубинівського старостинського округу можуть бути проведені громадські слухання. У разі прийняття такого рішення, час та місце проведення громадських слухань буде повідомлено додатково.

Результати громадського обговорення кандидатури старости будуть опубліковані на офіційному сайті Савранської селищної ради.

 

Інформаці про кандидата на посаду старости Дубинівського старостинського округу.

355635468545316354

Я, Василенко Тетяна Миколаївна, народилась 04 червня 1984 року в селі Дубинове. В 2002 році закінчила 11 класів Дубинівської ЗОШ I-III ступенів.

В 2007 році отримала повну вищу освіту Харківського державного університету харчування та торгівлі за спеціальністю «Економіка підприємств» та здобула кваліфікацію економіст.
З 2021 року працюю на посаді діловода Савранської селищної ради. Досвід роботи на території Дубинівського старостинського округу дав можливість побачити проблеми, визначити шляхи їх вирішення та сформулювати перспективи розвитку старостату.
На теперішній час бажаю брати активну участь в громадському житті на території старост
инського округу та за її межами. До виконання своїх професійних обов’язків ставлюся сумлінно та відповідально.
Зважаючи на те, що наша держава сьогодні переживає час важких випробувань та потребує значних зусиль для організації та координації роботи органів місцевого самоврядування та мешканців громади, пропоную свою кандидатуру на посаду старости Дубинівського старостівського округу. Вважаю, що мої знання та бажання працювати на благо старостату може принести користь громаді та сприяти покращенню життя громадян. Готова реалізувати спільні проекти покладаючись на підтримку жителів старостату. Все це можливо, якщо об'єднатися заради добробуту наших сіл та наполегливо разом йти до мети.