Дорогі педагоги та працівники освітянської галузі Савранської громади!
Доземний уклін, глибока шана та найкращі слова вдячності вам за щире слово, за людяність, відданість обраній справі - найвеличнішій професії. Це ви виховали сьогоднішніх бійців, які мужньо боронять нашу рідну землю, та в непростих умовах навчаєте нове покоління українців, яке вивершуватиме майбутнє, відбудовуватиме нову Україну!
Освітянський фронт – надійний та міцний! Нехай і надалі досягнення та перемоги ваших учнів будуть джерелом для наснаги, невичерпним ресурсом у досягненні нових вершин у навчанні, вихованні та розвитку молоді!
Особливі вітання педагогічним працівникам та працівники освітянської галузі, які сьогодні на заслуженому відпочинку. Низький уклін Вам за вагомий внесок у розвиток освіти. Ваші мудрість і знання зберегли і примножили найкращі традиції освітянської галузі, возвеличили знання вчитель – провідника вічних цінностей.
Шановні освітяни! Щиро бажаю, щоб доброта Ваших сердець ніколи не вичерпувалась, а радість від успіхів учнів щодня тільки множилась. Нехай завжди Вас зігріває пошана ваших учнів та їхніх батьків. Мирного неба, творчого натхнення, міцного здоров’я, добра і злагоди!
 
З повагою,
виконуючий обов’язки селищного голови Олег ЖИРУН