Шановні жителі та гості Савранської громади! Не ігноруйте сигнал повітряної тривоги!
В Україні вже понад півтора роки триває війна, отже, залишаються ризики масованих ракетних атак та всіляких провокацій з боку російського агресора.
Пам’ятайте!!! що загроза повітряної атаки, є кожну секунду, і якщо звучить сирена то це означає, що виявлена реальна загроза саме у нашій місцевості.
Нажаль росія продовжує обстрілювати Україну. Вночі, окупанти атакували Одеську область. Це ще раз доводить, що війна - це не десь далеко, а вона поряд, по всій Україні. Ворог – непередбачуваний. російська армія може завдати удару тоді, коли його найменше очікують. Тому необхідно розуміти порядок своїх дій у разі надзвичайних ситуацій і не нехтувати сигналом повітряної тривоги!
Савранська селищна рада закликає жителів громади бути пильними та не ігнорувати заходи безпеки під час війни. Будь ласка, за сигналом повітряної тривоги одразу прямуйте в укриття. Залишайтеся там до офіційного відбою тривоги! Якщо поруч немає укриття, дотримуйтеся правила «двох стін». Не підходьте до вікон, не виходьте на вулицю, щоб зробити фото або відео. Уникайте масових скупчень людей. Також, оповіщайте своїх рідних та сусідів. Зазвичай, літні люди відмовляються реагувати на тривогу. Поясніть їм, що вам дуже важливо, щоб вони були у безпеці.
Будьте особливо відповідальними щодо дотримання комендантської години, котра триває з 00.00 до 05.00 год. Будьте уважні та дотримуйтесь вищезазначених вимог, адже наша безпека залежить від відповідальної поведінки кожного з нас.
ШАНОВНІ БАТЬКИ!
Всі ми переживаємо складний період воєнного стану та намагаємось захистити наших дітей. Їх життя та здоров’я є найбільшою цінністю! Подбайте, будь ласка, щоб ваші діти не перебували на вулиці у темну пору доби. Просимо вас врахувати вимогу щодо недопущення виходу дітей з укриття, з дому під час повітряної тривоги, оскільки це несе пряму загрозу життю та здоров’ю вашої дитини.
Не ігноруйте сигнал повітряної тривоги! Бережіть себе та своїх близьких!
Надіємось на вашу свідомість та відповідальність!