Шановні мешканці та гості Савранської громади!

21 листопада ми відзначаємо важливий для нашої держави й для кожного з нас день – День Гідності та Свободи. У цей день ми вшановуємо учасників двох революцій - Революції Гідності та Помаранчевої Революції, які змінили Україну.
Це величний День зі щемом у серці, День, коли ми з великою повагою згадуємо кілька сотень хоробрих й рішучих громадян України та братніх народів які, витримуючи дощі, морози та негоду, відстоювали незалежність нашої молодої держави, сміливо захищали демократичні цінності, права та національні інтереси, ідеали свободи та демократії.
Сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та усіх захисників України, які відстоюють свободу, незалежність, територіальну цілісність нашої держави, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструє щире прагнення українців жити у вільній, демократичній й суверенній державі.
У цей надскладний для нашої держави час, коли триває кровопролитна війна з російським агресором, нам усім потрібна згуртованість, віра, наполегливість! В єдності – сила народу! Правда на нашому боці, на боці українського народу, який бореться за свій дім і свою землю, бореться за волю, свободу, незалежність своєї Батьківщини!
Щиро вітаю усіх з Днем Гідності та Свободи! Бажаю якнайшвидшої нашої Перемоги й мирного неба над рідною українською землею, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні!
Слава Україні! Героям слава!
Все буде Україна!
 
З повагою,
Селищний голова                                      Сергій ДУЖІЙ