22 вересня 2021 року під головуванням селищного голови Дужія С.Г. відбулось чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Савранської селищної ради.

ПРОТОКОЛ №15

позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та

надзвичайних ситуацій Савранської селищної ради

22 вересня 2021 року                                                                                                  смт. Саврань

Присутні:

Головуючий – голова селищної ради, голова комісії ТЕБ та НС селищної ради Дужій С.Г.

Члени комісії – за окремим списком.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

І. Про встановлення на території Савранської селищної ради Одеської області «жовтого» рівня епідемічної безпеки поширення гострої респіраторної хвороби    СOVID-19 та посилення протиепідемічних заходів.  

Доповідач: Дужій Сергій Григорович – голова селищної ради.

 

На виконання протокольного рішення позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 21.09.2021 №35, на виконання протокольного рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Одеської облдержадміністрації від 21.09.2021 №12 «Про встановлення «жовтого» рівня епідемічної небезпеки поширення СOVID-19 на території Одеської області», за результатами доповіді та з урахуванням її обговорення, з метою посилення протиепідемічних заходів

ВИРІШИЛИ:

 

1. Встановити на території Савранської селищної ради Одеської області «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення респіраторної хвороби СOVID-19, спричиненої коронавірусом SАRS-СоV-2.

З 00 год. 00 хв. 23.09.2021

 

2. Виконавчому комітету Савранської селищної ради, керівникам підприємств, установ та організацій забезпечити неухильне виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).          

На період дії карантинних обмежень

 

 

 

3. Керівникам підприємств, установ та організацій усіх форм власності:

3.1. Здійснювати щоденний температурний скринінг персоналу, вжити заходів щодо самоізоляції усіх працівників, які мають ознаки гострих респіраторних захворювань.

3.2. Забезпечити дотримання санітарно-гігієнічних норм у приміщеннях, режиму регулярного провітрювання та дезінфекції приміщень.

На період дії карантинних обмежень

 

4. Начальнику відділу освіти, молоді та спорту, керівникам закладів освіти Савранської селищної ради ЗАБОРОНИТИ відвідування закладів освіти здобувачами освіти (учнями 5-11 класів), крім закладів освіти, в яких не менш як 80 відсотків працівників мають документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, чи міжнародний, внутрішній сертифікат або іноземний сертифікат, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою дводозної вакцини (жовті сертифікати), або однією дозою однодозної вакцини чи двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімерної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).

На період дії карантинних обмежень

 

5. Рекомендувати сектору поліцейської діяльності №2 ВП №1 Подільського РУП ГУ Національної поліції в Одеській області та Савранському відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області здійснювати контроль за виконанням протиепідемічних обмежувальних заходів, відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

На період дії карантинних обмежень

 

6. Виконавчому комітету Савранської селищної ради, головному спеціалісту по комунікаціям з громадськістю та інформаційному забезпеченню діяльності ради продовжити широку інформаційну та роз’яснювальну роботу серед населення щодо дотримання та виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

На період дії карантинних обмежень

. 

Селищний голова,

голова комісії ТЕБ та НС                                                                  Сергій ДУЖІЙ  

Секретар комісії                                                                                   Олег ОРЛОВ