Шановна Савранська громадо!
Щиро вітаю усіх вас з одним з найбільших свят незалежної України – Днем Конституції!
Сьогодні ми відзначаємо його під канонади обстрілів, під кулями на фронті, в окупації, у «сірій» зоні, в евакуації за кордоном… І все ж – єдині, непохитні і ще більш міцні духом!
В цей день ми святкуємо початок історії сучасної незалежної України. Прийняття у 1996 році Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність. Це був найважливіший крок у забезпеченні прав людини і громадянина, а Україна отримала міжнародний авторитет, як незалежна складова частина світової спільноти.
24 лютого 2022 року російські загарбники вдерлися з війною на територію нашої держави з єдиною метою – повалення нашого Конституційного ладу, а за цим - повного знищення українців як нації.
Наші Збройні Сили України, кожен українець, кожен громадянин України став на захист держави і її Конституції. Ми всі об’єдналися і боронимо те, що складає наше життя. Спільно захищаємо український народ, українську землю, українську мову, нашу свободу та гідність, наше право на життя.
Ми вільний народ і залишимось такими назавжди! Ми незламні, бо захищаємо свою землю. Правда за нами, бо ми не бажаємо чужого.
Вітаю усіх зі святом та закликаю берегти власну країну.
Миру нам усім та скорішої Перемоги!
Слава Україні!
Слава Конституції України!
 
З повагою,
Виконуючий обов'язки
селищного голови                                             Олег ЖИРУН