В урочистих заходах взяли участь начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко, виконуючий обов’язки селищного голови Євген Населенко, перший заступник селищного голови Вадим Лісниченко, заступника селищного голови Олександр Лавренюк, депутати Подільської районної ради та Савранської селищної ради, сільгоспвиробники, представники силових структур, працівники установ, організацій та жителі громади.

Перед початком заходу присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих на фронтах, закатованих у фашистських катівнях, спалених у пекельних крематоріях, замучених голодом, замордованих страшною війною.

У цей день ми з глибокою повагою згадуємо всіх, чиє життя забрала війна. Низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки, і день у день тяжкою працею відбудовували на ній мирне життя.

Майже вісім десятиліть вже минуло відтоді, як Савранщину звільнили від фашистської окупації. Проте сьогодні нащадки тих визволителів теж ведуть запеклу боротьбу із підступними окупантами, які прийшли на українську землю, цього разу, з російськими. Ми переконані як тоді наші діди перемогли фашистів, так і ми переможемо рашистів. Адже дух українських захисників та захисниць міцний, а серця – гарячі. Ми обов`язково переможемо і цих загарбників.

Російські загарбники будуть знищені, а на нашій землі запанує МИР!

У цей же день було представлено два легкових автомобілі марки «Mercedes» та вантажний автомобіль, що були придбані аграріями Савранщини для наших Героїв, які боронять Батьківщину від лютого ворога.

Техніка пройшла повне технічне обслуговування і найближчим часом буде передана безпосередньо до військових частин.

Допомога військовим транспортними засобами від Подільського району стала можливою завдяки високому патріотизму, ініціативності та злагодженій роботі начальника Подільської РВА МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКА, всіх органів місцевого самоврядування району, аграріїв, підприємців, свідомих громадян.

Разом до ПЕРЕМОГИ!

СЛАВА УКРАЇНІ !