02 листопада 2022 року, за дорученням селищного голови Сергія Дужія, під головуванням заступника селищного голови Олександра Лавренюка відбулося засідання гуманітарного штабу Савранської селищної ради, на якому було розглянуто результати роботи гуманітарного штабу щодо видачі гуманітарної (благодійної) допомоги, отриманої в т.ч. в рамках проекту Всесвітньої продовольчої програми ООН в Україні (WFP) – World Food Programme, від благодійної організації «100 відсотків життя. Одеса», від Waybill UNHCR Ukraine, Координаційного гуманітарного штабу Подільської районної військової адміністрації та Координаційного гуманітарного штабу Одеської обласної військової адміністрації.

Було зазначено, що в період з вересня по жовтень Гуманітарним штабом Савранської селищної ради, відповідно до затвердженого порядку черговості видачі від Благодійної організації «100 відсотків життя. Одеса» було видано 2100 ящиків продуктових наборів.
Отриману гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів, видали внутрішньо-переміщеним особам з окупованих територій, з населених пунктів, де ведуться бойові дії, особам, які повернулися з евакуації, сім’ям загиблих учасників бойових дій, сім’ям учасників бойових дій, дітям-інвалідам, особам з інвалідністю, з неповних родин військовослужбовців, які загинули з 2014 року (що може включати вдову, вдівця), сиротам, малозабезпеченим (особам, які знаходяться на обслуговуванні в КУ «Центр надання соціальних послуг Савранської селищної ради» та працівникам закладу), в розрахунку 1 продуктовий набір на 1 сім’ю.
Пацієнтам лікарні також було видано продуктові набори за рішенням адміністрації лікарні.
Кури заморожені отримані від Координаційного гуманітарного штабу Подільської районної військової адміністрації, видано через пункт видачі «Північний центр професійної освіти» в кількості 2450 штук.
Також було зазначено, що м'ясо заморожене (яловичина) отримане від Координаційного гуманітарного штабу Подільської районної військової адміністрації, вагою (брутто) 2366 кг. було передане в старостинські округа для переробки на тушонку. Переробка триває і на сьогодні вже виготовлено більше 2000 літрових банок м’ясної тушонки.
На засіданні також було обговорено недоліки, які виникають при формуванні списків, черговості видачі, особливо в стислі строки та коли терміни зберігання обмежені. Гуманітарним штабом Савранської селищної ради було вироблено більш детальний порядок щодо категорій та черговості видачі гуманітарної (благодійної) допомоги.